na-yunatskiy-olimpiadi-vistuplyat-visim-sportsmeniv-z-dnipropetrovschini-pavelko

На юнацькій Олімпіаді виступлять вісім спортсменів з Дніпропетровщини - Павелко

 • 7147 переглядiв

КИЇВ. 27 вересня. УНН. Президент ФФУ, народний депутат України Андрій Павелко був переобраний на посаду очільника відділення НОК у Дніпропетровській області. За його словами, це для нього "велика честь". Про це він повідомив на особистій сторінці у Facebook, передає УНН.

"У моєму рідному Дніпрі відбулася звітно-виборна асамблея обласного відділення Національного олімпійського комітету України. Разом з легендарним чемпіоном і президентом НОК Сергієм Бубкою підвели підсумки проведеної роботи.

Щиро вдячний делегатам Асамблеї за надану довіру - продовжити роботу на посаді очільника відділення НОК! Це велика честь для мене!" - написав він.

За словами Павелка, команда спортсменів Дніпропетровщини ось уже котрий рік - серед лідерів по Україні.

"Це і гордість Дніпра і всієї України - володар світового рекорду Андрій Говоров, і лідер світового рейтингу шпажистів Богдан Нікішин, і олімпійська чемпіонка, чемпіонка Європи та світу Анастасія Коженкова. Ви - яскравий приклад для дітей та молоді, які щиро люблять спорт. Ми пишаємося вами!" - зазначив політик.

Павелко повідомив, що у жовтні у Буенос-Айресі відбудуться Юнацькі олімпійські ігри. І серед 55 учасників збірної України - 8 спортсменів представлятимуть Дніпропетровщину.

"Щиро бажаю атлетам успішного виступу, а дніпропетровське відділення НОК зробить все необхідне для кращої організації підготовки спортсменів і до цих змагань, і до Олімпіади-2020!

Окрім уже реконструйованого стадіону "Олімпійські резерви", де щодня тренуються сотні дітей, юнаків та дорослих атлетів, триває будівництво Олімпійського дому та багатофункціонального критого спортивного комплексу", - уточнив він.

Нагадаємо, як писав УНН, будівництво "Олімпійського дому" у Дніпрі планують завершити у 2019 році.

Українські Національні Новини

Спорт

    Популярні

    Новини по темі

    Замах на активіста Михайлика: у суді сталася штовханина

     • 12117 переглядiв