na-zakarpatti-direktora-shkoli-zvinuvachuyut-u-khalatnosti-scho-prizvelo-do-smerti-ditini

На Закарпатті директора школи звинувачують у халатності, що призвело до смерті дитини

 • 10296 переглядiв

КИЇВ. 11 жовтня. УНН. Директора школи звинуватили у неналежному виконанні обов'язків, що призвело до смерті 11-річного учня. Про це повідомляє УНН з посиланням на пресслужбу прокуратури Закарпатської області.

"У ході досудового розслідування зібрано докази того, що директор школи, усупереч своїх посадових обов'язків не забезпечила створення належного режиму безпеки у школі", - повідомив начальник Воловецького відділу Мукачівської місцевої прокуратури Михайло Галай.

Так, Воловецьким відділом Мукачівської місцевої прокуратури затверджено і скеровано до суду обвинувальний акт стосовно директора однієї з місцевих шкіл у не належному виконанні професійних обов'язків щодо охорони життя та здоров'я неповнолітніх внаслідок недбалого або несумлінного ставлення до них, якщо вони спричинили смерть неповнолітнього ч. 2 ст. 137 КК України (Неналежне виконання обов'язків щодо охорони життя та здоров'я дітей).

Нагадаємо, що наприкінці травня 11-річний учень у перерві між 5 та 6 уроком, мав вільний доступ до місцевої річки "Вича", у результаті чого послизнувся і впав у воду. Тіло дитини знайшли наступного дня нижче за течією.

Українські Національні Новини

Кримінал та НП