na-zakarpatti-legkovik-nayikhav-na-dvokh-pensionerok-odna-pomerla-insha-v-reanimatsiyi

На Закарпатті легковик наїхав на двох пенсіонерок: одна померла, інша в реанімації

 • 17916 переглядiв

КИЇВ. 7 лютого. УНН. На Закарпатті водій автомобіля Skoda Octavia здійснив наїзд на двох жінок-пішоходів. Від отриманих травм 73-річна жінка померла на місці події, 62-річна пенсіонерка знаходиться в реанімації. Про це повідомляє УНН з посиланням на відділ комунікації ГУНП в області.

Повідомляється, що 6 лютого, о 19:30, на лінію "102" надійшло повідомлення про те, що в селі Дулово Тячівського району сталася дорожньо-транспортна пригода.

Слідчо-оперативна група з’ясувала, що 53-річний водій автомобіля марки Skoda Octavia, рухаючись в напрямку села Теребля, у селі Дулово на вулиці Вайди здійснив наїзд на двох жінок-пішоходів. Від отриманих травм 73-річна жінка померла на місці події. Інша потерпіла - 62-річна пенсіонерка, доставлена до реанімаційного відділення Тячівської районної лікарні.

Вказано, що водія транспортного засобу теж госпіталізовано. Автомобіль поміщено на спецмайданчик Тячівського відділку поліції.

Зазначається, що попередня правова кваліфікація події – частина 2 статті 286 Кримінального кодексу України (Порушення правил безпеки дорожнього руху, що призвели до смерті потерпілого).

Нагадаємо, на Чернігівщині внаслідок зіткнення фури та легковика загинула дитина, ще одна травмована.

Українські Національні Новини

Кримінал та НП