na-zakarpatti-mistseva-vlada-zapevnyaye-scho-pershachok-ne-provalyuvavsya-u-shkilniy-tualet

На Закарпатті місцева влада запевняє, що першачок не провалювався у шкільний туалет

 • 17529 переглядiв

КИЇВ. 17 вересня. УНН. У селі Забрідь Хустського району Закарпатської області першокласник не провалювався у шкільний туалет, а лише вступив у нечистоти. Про це журналісту УНН повідомили у відділі освіти, молоді та спорту Хустської районної державної адміністрації після появи інформації, що першокласник провалився у вигрібну яму з фекаліями.

"Дитина лише вступила в фекалії, та після того, як вчитель помив взуття дитини, приступила до навчального процесу. Відповідно до повідомлення мами, притензій ні до класного керівника, ні до дирекції школи, ані до відділу освіти у неї немає", - повідомили у відділі освіти.

ЧИТАЙТЕ ТАКОЖ: У Києві школярці на голову впало дерево

У відділі РДА також зазначили, що проблема внутрішніх вбиралень у районі не нова, адже десятиліттями цьому питанню не приділялась належна увага, і тому, до кінця цього року,у Хустському районі планують реалізувати 9 проектів у цій сфері загальною вартістю більш ніж 8 млн грн.

Нагадаємо, напередодні кореспонденту УНН повідомили у Хустській РДА, що у селі Забрідь Хустського району Закарпатської області першокласник провалився у вигрібну яму з фекаліями. 

Українські Національні Новини

Кримінал та НП