na-zakarpatti-nachalnika-odnogo-z-pidrozdiliv-dsns-vikrili-na-khabari

На Закарпатті начальника одного з підрозділів ДСНС викрили на хабарі

 • 19680 переглядiв

КИЇВ. 6 березня. УНН. Співробітники СБУ викрили керівника одного із підрозділів Управління Державної служби України з надзвичайних ситуацій Закарпатської області в систематичному отриманні неправомірної вигоди. Про це повідомляє УНН із посиланням на пресцентр СБУ.

"За попередньою версією слідства, начальник аварійно-рятувального загону вимагав від громадян хабарі за сприяння у працевлаштуванні до підпорядкованого йому підрозділу. Зокрема, за посаду сапера зловмисник хотів отримати 3 тисячі доларів", - сказано у повідомленні.

Правоохоронці затримали начальника в Ужгороді на робочому місці, відповідно до ст. 208 Кримінального процесуального кодексу України, під час отримання першої частини хабара у розмірі 300 доларів.

У межах кримінального провадження, відкритого за ч. 3 ст. 368 (прийняття пропозиції, обіцянки або одержання неправомірної вигоди службовою особою) Кримінального кодексу України, вирішується питання щодо оголошення йому про підозру.

Тривають слідчі дії. Встановлюється причетність інших посадових осіб служби до корупційних правопорушень.

Нагадаємо, слідчі ДБР затримали інспектора головного управління ДСНС в Запорізькій області за вимагання та одержання неправомірної вигоди у розмірі 15 тисяч гривень.

Українські Національні Новини

Кримінал та НП