na-zakarpatti-rozsliduyut-zlovzhivannya-vladoyu-pid-chas-rekonstruktsiyi-ploschi-v-uzhgorodi

На Закарпатті розслідують зловживання владою під час реконструкції площі в Ужгороді

 • 7965 переглядiв

КИЇВ. 30 серпня. УНН. За фактом зловживання владою або службовим становищем при реконструкції площі Петефі в Ужгороді прокуратура зареєструвала кримінальне провадження. Про це повідомили у прес-службі прокуратури Закарпатської області, передає УНН.

"Прокуратурою Закарпатської області за повідомленнями у місцевих засобах масової інформації внесені відомості до ЄРДР за ознаками кримінального правопорушення, передбаченого ч.1 ст.364 КК України (зловживання владою або службовим становищем)", - йдеться в повідомленні.

Зазначено, що у повідомленнях інтернет-видань, з огляду на яких зареєстрували кримінальне провадження, йдеться, зокрема, про виділення додаткових майже 11 млн грн на проведення капітального ремонту пішохідної зони у місті Ужгород (для проведення додаткових робіт), інформуючи при цьому про порушення закону.

"Наразі в рамках даного кримінального провадження проводяться першочергові слідчі та процесуальні дії, спрямовані на встановлення об’єктивних обставин справи, посадових осіб, які допустили порушення закону та інші обставини, що підлягають доказуванню у кримінальному провадженні", - повідомили у відомстві.

Нагадаємо, прокуратура вручила меру Ужгорода підозру щодо обставин реконструкції культурно-історичного центру "Совине гніздо". 

Українські Національні Новини

Кримінал та НП