na-zakarpatti-ryatuvalniki-vzhe-dobu-shukayut-u-gorakh-zniklogo-turista

На Закарпатті рятувальники вже добу шукають у горах зниклого туриста

 • 10728 переглядiв

КИЇВ. 15 січня. УНН. На Закарпатті 14 січня у горах заблукав 25-річний турист - наразі пошуки тривають. Зв’язку з чоловіком немає, але можливо він вже знаходиться на території Румунії, тому прикордонники попросили колег-сусідів долучитися до пошуків. Про це повідомляє УНН із посиланням на пресслужбу ДСНС України.

"14 січня о 13:00 до Служби порятунку надійшло повідомлення про те, що під час проходження туристичного маршруту на г. Піп Іван Мармароський Рахівського району втратив орієнтир і заблукав 25-річний мешканець Львова", - йдеться у повідомленні.

Зазначається, що рятувальники прочісували місцевість до пізнього вечора, періодично підтримуючи з хлопцем телефонний зв’язок. Врешті-решт пошуки довелося призупинити через погіршення погодних умов – розпочалася сильна заметіль, висота снігового покриву сягала 1 метра, видимість становила не більше 5 метрів.

"Вранці 15 січня роботи відновили. У пошуках беруть участь фахівці гірських пошуково-рятувальних відділень міста Рахів та села Кваси – загалом 10 чоловік особового складу та 4 одиниці техніки. Крім цього, з’явилася інформація, що турист може перебувати на території Румунії. Тож представники Мукачівського прикордонного загону зв’язалися з румунськими колегами та закликали їх долучитися до пошуків заблукалого львів’янина", - додали у повідомленні.

Наразі пошуки тривають.

Як повідомляв УНН раніше, на Прикарпатті через сніг та туман біля озера Несамовите заблукали туристи зі Львова.

Українські Національні Новини

Суспільство