na-zakarpatti-spiymali-vismokh-nelegaliv-ta-yikh-providnikiv

На Закарпатті спіймали вісьмох нелегалів та їх провідників

 • 9723 переглядiв

КИЇВ. 26 вересня. УНН. Правоохоронці зупинили у Закарпатській області два автомобілі з нелегальними мігрантами та жителями області, які допомагали їм незаконно покинути територію України. Про це повідомив відділ комунікації управління обласної поліції, передає УНН.

"В ніч з 25 на 26 вересня працівники відділу боротьби зі злочинами, пов’язаними з торгівлею людьми, поліції Закарпаття між селами Раково та Тур’я Ремета Перечинського району затримали мікроавтобус Mercedes Sprinter з вісьмома нелегальними мігрантами. Окрім іноземців, у транспортному засобі знаходилися водій – 35-річний житель Іршави, 40-річний мешканець Іршавського району та 30-річний ужгородець. Нелегальні мігранти – усі чоловіки віком від 17 до 33 років, громадяни двох іноземних держав", – йдеться в повідомленні.

Також неподалік поліція зупинила автомобіль Mazda, яким керував 43-річний житель Іршавського району. Правоохоронці встановили, що чоловік здійснював супровід для іноземців. У другому транспортному засобі перебував житель іноземної держави та 18-річна жителька Берегівського району.

Наразі поліція встановлює всі обставини спроби переправлення нелегалів через держкордон та особи всіх причетних до переправлення. За цим фактом відкрили кримінальне провадження за ч. 3 ст. 332 КК України, тобто незаконне переправлення осіб через державний кордон України. Спійманих нелегалів передали до Чопського прикордонного загону.

Нагадаємо, житель Чернігівщини незаконно переправляв нелегалів до країн Європейського Союзу. 

Українські Національні Новини

Кримінал та НП