na-zakarpatti-virishili-zaboroniti-svyatkovu-ilyuminatsiyu

На Закарпатті вирішили заборонити святкову ілюмінацію

 • 827522 переглядiв

КИЇВ. 3 грудня. УНН. У Закарпатській області, услід за Чернівецькою, вирішили заборонити святкову ілюмінацію, та й загалом зовнішні освітлення і рекламу. Рішення планують ухвалити на засіданні Ради оборони області, повідомив у Facebook голова Закарпатської ОВА Віктор Микита, пише УНН.

Цитата

"У понеділок на засідання Ради оборони області буде винесено проєкт рішення щодо введення заборони на використання всіх видів зовнішнього освітлення, зокрема зовнішньої реклами, рекламних вивісок, гірлянд та підсвіток, освітлення вулично-дорожньої мережі тощо. У країні війна, тому цієї зими - без святкової ілюмінації", - зазначив Микита.

Деталі

Голова ОВА вказав, що це буде застосовуватися незалежно від графіків відключень електропостачання, "які зараз систематизують".

"Залишаємо світло лише в оселях та об'єктах критичної інфраструктури. Все інше вимикаємо до стабілізації ситуації з енергозабезпеченням у країні", - наголосив він.

Нацполіція, Служба безпеки, РВА та керівники територіальних громад, з його слів, "у режимі 24/7 будуть стежити за дотриманням вимог". Також він закликав краян до "оперативного інформування про можливі порушення".

Доповнення

У Чернівецькій області заборонили новорічну ілюмінацію.

Українські Національні Новини

Суспільство

    Популярні

    Новини по темі

    На Закарпатті вирішили заборонити святкову ілюмінацію

     • 827522 переглядiв

    На Луганщині деокуповано 13 населених пунктів - голова ОВА

     • 1021041 переглядiв

    Під Мелітополем знову гучні вибухи - мер

     • 808594 переглядiв

    Рашисти поцілили в онкодиспансер у Херсоні

     • 1484985 переглядiв