na-zakarpatti-vsyu-nich-gasili-pozhezhu-na-ploschi-35-ga

На Закарпатті всю ніч гасили пожежу на площі 35 га

 • 8739 переглядiв

КИЇВ. 2 квітня. УНН. Півсотні пожежників та лісників боролися всю ніч із пожежею на території Ужгородського військового лісництва, в районі села Циганівці. В результаті інциденту вигоріло 35 гектарів сухої трави, чагарників та лісової підстилки. Про це повідомляє УНН з посиланням на прес-службу управління ДСНС в Закарпатській області.

"1 квітня о 17:05 до рятувальників надійшло повідомлення про загоряння сухої трави, чагарників та лісової підстилки на території Ужгородського військового лісництва, в районі села Циганівці. На час отримання повідомлення, площа пожежі складала близько 5 га. Але, через посилення вітру її площа швидко збільшилась до 35 га", - йдеться у повідомленні.

До ліквідації пожежі на допомогу працівникам Ужгородського військового лісництва до місця було направлено вогнеборців 14-ї, 15-ї та 16-ї державних пожежно-рятувальних частин та рятувальників загону спецпризначення Управління ДСНС області. Всього до гасіння було залучено 9 одиниць техніки та 50 чоловік особового складу.

Лише о 19:12 пожежу на площі 35 га вогнеборцям вдалося локалізувати, а повна ліквідація загоряння тривала до 11 години дня 2 квітня.

Наразі завдана матеріальна шкода та причина займання встановлюються.

Нагадаємо, раніше УНН повідомляв, що на Черкащині через підпал трави мало не згоріло село. 

Українські Національні Новини

Кримінал та НП