na-zakarpatti-zatrymaly-dvokh-cholovikiv-yaki-pobyly-viiskovoho

На Закарпатті затримали двох чоловіків, які побили військового

 • 22368 переглядiв

Двох чоловіків у віці 51 і 39 років звинуватили в хуліганстві за побиття військовослужбовця в Мукачево. Чоловікам загрожує позбавлення волі на строк до 4 років.

У Мукачеві правоохоронці повідомила затримали двох чоловіків, які днями побили військового - їм інкримінують хуліганство. Про це повідомляє пресслужба Національної поліції у Закарпатській області, пише УНН.

Деталі 

Днями на одній із вулиць Мукачева сталася бійка, під час якої невідомі чоловіки травмували військовослужбовця. Співробітники кримінальної поліції Мукачівського районного управління того ж дня оперативно встановили причетних до хуліганських дій. Ними виявилися двоє мукачівців, віком 51 та 39 років  

- резюмували правоохоронці. 

Зазначається, що конфлікт між чоловіками виник на побутовому рівні та не пов’язаний зі службовою діяльністю потерпілого.

У Мукачеві місцеві побили військового з ТЦК: поліція відкрила кримінальне провадження 21.02.24, 12:07 • [views_0]

Доповнення

Слідчі провели всі необхідні процесуальні дії у справі та повідомили фігурантам про підозру у вчиненні злочину за ч.2 ст. 296 (хуліганство) Кримінального кодексу України.

У справі продовжується досудове розслідування. Санкція інкримінованої статті передбачає покарання у вигляді обмеження волі терміном до 5 років або ж позбавлення волі на строк до 4 років.

- підсумували правоохоронці.

Нагадаємо

Двоє співробітників Самбірського ТЦК у Львівській області постануть перед судом за катування і незаконне утримання чотирьох чоловіків, які намагалися перетнути кордон

Володимир Омельченко

Кримінал та НП