na-zakinutomu-zavodi-znayshli-skhron-iz-boyepripasami

На закинутому заводі знайшли схрон із боєприпасами

 • 12924 переглядiв

КИЇВ. 28 січня. УНН. На території занедбаного заводу силікатної цегли у Сєвєродонецьку знайшли схрон із боєприпасами. Про це повідомляє УНН з посиланням на прес-службу прокуратури Луганської області.

"За процесуального керівництва Сєвєродонецької місцевої прокуратури розслідується кримінальне провадження за фактом незаконного поводження зі зброєю, бойовими припасами або вибуховими речовинами (ч. 1 ст. 263 КК України)", - йдеться в повідомленні.

За даними слідства, 27 січня правоохоронці знайшли схрон з боєприпасами в покинутій одноповерховій будівлі, що розташована на території зупиненого заводу силікатної цегли у місті Сєвєродонецьк.

"Загалом правоохоронними органами вилучено близько 1200 пострілів гранатометних ВОГ різної модифікації, набої калібром 7,62 мм та 5,45 мм у кількості понад 21 000 штук, бронебійно-запалювальні трасуючі снаряди (БЗТ) калібром 23 мм у кількості 56 штук", - зазначили у прокуратурі.

Проводяться необхідні слідчі дії, спрямовані на встановлення обставин вчинення кримінального правопорушення.

Нагадаємо, на території вантажного двору залізничної станції "Лиман" у Донецькій області знайшли чотири гранати РГД, 2 гранати ВОГ, 8 детонаторів до мін.

Українські Національні Новини

Кримінал та НП