na-zaliznichnomu-vokzali-u-kiyevi-cholovik-zaliz-na-kolonu-ta-pogrozhuvav-zistribnuti

На залізничному вокзалі у Києві чоловік заліз на колону та погрожував зістрибнути

 • 15914 переглядiв

КИЇВ. 11 листопада. УНН. Невідомий напередодні ввечері погрожував викинутися із приміщення на Центральному залізничному вокзалі у столиці, залізши на колону та намагаючись зістрибнути з неї. Про це повідомляє УНН із посиланням на відділ комунікації ГУНП у місті Києві.

"Він заліз на колону та намагався зістрибнути з неї. Після півгодинних перемовин поліцейський відмовив чоловіка від небезпечного вчинку", - сказано у повідомленні.

На місце події негайно прибули екіпажі патрульних поліцейських, рятувальники, а також представники відділу поліції на станціях залізничного транспорту поліції Києва.

Одним із перших втрутився у ситуацію начальник сектору кадрового забезпечення відділу поліції на станціях залізничного транспорту ГУНП у Києві Сергій Баланчук, який відразу почав вести з чоловіком перемовини.

"Під час спілкування зі мною він розповів, що приїхав до столиці працювати. Через деякий час почав вживати наркотики, внаслідок чого покинув місце роботи і скоїв низку злочинів", - повідомив Баланчук.

Після пів години перемовин чоловік погодився залишити колону. Зараз його життю нічого не загрожує, із ним спілкуються правоохоронці та встановлюють мотиви вчинку.

Нагадаємо, у Волинській області чоловік випав з вікна четвертого поверху після вживання алкоголю та наркотиків. 

Українські Національні Новини

Київ