na-zaporizhzhi-areshtuvali-vodiya-za-nayizd-na-dityachiy-vizok-iz-nemovlyam

На Запоріжжі арештували водія за наїзд на дитячий візок із немовлям

 • 14144 переглядiв

КИЇВ. 10 лютого. УНН. У місті Енергодар Запорізької області арештували чоловіка, який підозрюється у наїзді на дитячий візок із немовлям всередині. Про це повідомляє УНН із посиланням на пресслужбу Енергодарського міського суду Запорізької області.

"9 лютого 2020 року слідчим суддею Енергодарського міського суду Запорізької області обрано запобіжний захід у виді тримання під вартою строком на 60 діб з визначенням застави у розмірі 45 розмірів прожиткового мінімуму для працездатних осіб (94 590 грн) особі, яка підозрюється у вчиненні дорожньо-транспортної пригоди, внаслідок якого постраждала малолітня дитина", - сказано у повідомленні.

Відповідно до клопотання слідчого СВ Енергодарського ГУНП в Запорізькій області про обрання запобіжного заходу, досудовим розслідуванням встановлено, що 7 лютого 2020 року об 11 годині 58 хвилин водій, керуючи автомобілем по проспекту Енергетиків у місті Енергодар, порушив правила дорожнього руху та допустив наїзд на дитячий візок, в якому перебувала малолітня дитина.

Під час розгляду клопотання захисники просили обрати запобіжний захід у виді домашнього арешту, підозрюваний просив не позбавляти його волі.

"Проте, враховуючи тяжкість інкримінованого злочину та наслідки, що настали внаслідок ДТП, слідчий суддя прийшов до переконання про необхідність застосування запобіжного заходу у вигляді тримання під вартою та що жоден із більш м’яких запобіжних заходів не може запобігти визначеному ризику", - додається у повідомленні.

Ухвала слідчого судді може бути оскаржена до Запорізького апеляційного суду протягом п’яти днів з дня оголошення.

Нагадаємо, у місті Енергодар Запорізької області п’яний водій на нерегульованому пішохідному переході збив дитячий візок із дитиною всередині. 

Українські Національні Новини

Кримінал та НП