na-zaporizhzhi-cherez-mulyazh-granati-obmezhili-rukh-potyagiv-u-bik-mariupolya

На Запоріжжі через муляж гранати обмежили рух потягів у бік Маріуполя

 • 9026 переглядiв

КИЇВ. 26 вересня. УНН. Поблизу залізничної колії у Запорізькій області знайшли муляж гранати, через що обмежили рух залізничного транспорту. Про це повідомив відділ комунікації управління обласної поліції, передає УНН.

"25 вересня до Чернігівського відділення поліції ГУНП в Запорізькій області надійшло повідомлення від диспетчера залізниці про те, що на 42 км залізничної колії поблизу станції Верхній Токмак виявлено підозрілий предмет. О 14:00 керівництвом "Укрзалізниці" було прийнято рішення про обмеження руху залізничного транспорту у напрямку міста Маріуполь", – йдеться в повідомленні.

Фахівці Вибухотехнічного управління оглянули ділянку місцевості поблизу залізничної колії. На відстані близько 5 метрів біля колії знайшли вихолощений корпус гранати "Ф-1" з імітацією саморобного запалу. О 18:25 предмет знешкодили, а о 18:34 рух залізничного транспорту відновили. За цим фактом почали перевірку.

Нагадаємо, під час перевірки анонімної інформації про "замінування" двох столичних судів вибухотехніки поліції виявили у будівлі Апеляційного суду Києва муляж вибухового пристрою.

Українські Національні Новини

Кримінал та НП