na-zaporizhzhi-cherez-zitknennya-avtomobilya-z-derevom-zaginula-zhinka-chetvero-osib-postrazhdali

На Запоріжжі через зіткнення автомобіля з деревом загинула жінка, четверо осіб постраждали

 • 22622 переглядiв

КИЇВ. 28 червня. УНН. На автошляху Запоріжжя-Маріуполь водій зїхав у кювет та врізався в дерево. В результаті чого постраждало 4 людей, з них 2 дітей та одна людина загинула. Про це УНН повідомляє з посиланням на пресслужбу ГУ ДСНС у Запорізькій області.

Так, 28 червня о 6:25 до Служби порятунку "101" надійшло повідомлення про дорожньо-транспортну пригоду, яка сталася на автошляху Запоріжжя-Маріуполь.

"Прибувши на місце події, рятувальники встановили, що автомобіль Hyundai зїхав у кювет і скоїв зіткнення з деревом", - йдеться в повідомленні.

Повідомляється, що внаслідок події 51-річну пасажирку затиснуло конструкціями понівечиної автівки. Рятувальники за допомогою спеціального обладнання деблокували жінку та передали працівникам швидкої медичної допомоги.

"Також під час ДТП постраждали 31-річний чоловік, 2-річний хлопчик та 4-річна дівчинка, яких госпіталізували до центральної районної лікарні. Внаслідок події загинула 30-річна пасажирка автівки. Водій від медичної допомоги відмовився", - зазначається в повідомленні.

Окрім того, за фактом події відповідними органами ведеться розслідування.

Нагадаємо, на трасі під Одесою зіткнулися легковик і бус на буксирі, є загиблий.

Українські Національні Новини

Кримінал та НП