na-zaporizhzhi-gilka-vbila-perekhozhu-vidkrili-kriminalne-provadzhennya

На Запоріжжі гілка вбила перехожу: відкрили кримінальне провадження

 • 9313 переглядiв

КИЇВ. 5 жовтня. УНН. Через смертельне травмування жінки гілкою дерева, яка впала у результаті обрізки дерев у смт Михайлівка на Запоріжжі, відкрили кримінальне провадження. Про це повідомив відділ комунікації управління обласної поліції, передає УНН.

"За даним фактом відкрито кримінальне провадження за ознаками ч. 2 ст. 272 Кримінального кодексу України (Порушення правил безпеки під час виконання робіт з підвищеною небезпекою). Триває досудове розслідування", – йдеться в повідомленні.

Подія сталася вчора близько 10:00 на території ринку в смт Михайлівка.

"На місці події співробітниками поліції встановлено, що працівники Михайлівського вищого професійного училища, біля гуртожитку навчального закладу, який розташований поряд з місцевим ринком, проводили обрізку дерев. Роботи виконувались без дотримання правил безпеки, а саме без огородження місця попереджувальною стрічкою. У результаті, на жінку 1954 року народження, яка проходила поряд з місцем проведення робіт, впала гілка. Від отриманих тілесних ушкодженнь місцева мешканка загинула на місці події", – зазначили в поліції.

Нагадаємо, у Львівській області під час негоди з дерева відламалася гілка та смертельно травмувала чоловіка.

Українські Національні Новини

Кримінал та НП