na-zaporizhzhi-okupanti-zaboronili-cholovikam-viyizd-na-pidkontrolnu-ukrayini-teritoriyu-genshtab

На Запоріжжі окупанти заборонили чоловікам виїзд на підконтрольну Україні територію – Генштаб

 • 158522 переглядiв

КИЇВ. 7 квітня. УНН. У Запорізькій області російські окупанти заборонили виїзд чоловікам у бік підконтрольної Українській владі території. Про це УНН повідомляє з посиланням на Генеральний штаб ЗСУ.

Цитата

"Окупаційна влада продовжує обмежувати права громадян України на тимчасово зайнятих територіях. Так, у Запорізькій області російські окупанти заборонили виїзд особам чоловічої статі у бік підконтрольної Українській владі території", - йдеться в повідомленні.

Деталі

Повідомляється, що також фіксується зростання дефіциту товарів першої необхідності, особливо продовольчих, що в подальшому може призвести до ускладнення гуманітарної ситуації в зайнятому російськими окупантами регіоні.

"Сили оборони України, завдаючи втрат, продовжують відтісняти ворога та звільняти тимчасово захоплені окупантами території на окремих напрямках", - зазначається в повідомленні.

Доповнення

У Токмаку Запорізької області російські окупанти змушують медпрацівників підписувати "контракти" на роботу з міністерством охорони здоров’я російської федерації.

Українські Національні Новини

Суспільство