na-zaporizhzhi-pravookhorontsi-viluchili-veliku-kilkist-zbroyi-ta-boyepripasiv

На Запоріжжі правоохоронці вилучили велику кількість зброї та боєприпасів

 • 8926 переглядiв

ЗАПОРІЖЖЯ-КИЇВ. 30 червня. УНН. На території Розівського району Запорізькій області правоохоронці вилучили велику кількість зброї, боєприпасів та автомобільних номерних знаків. Про це повідомили у відділі комунікації ГУ Нацполіції України в Запорізькій області, передає УНН.

У ході документування злочинної діяльності працівники управління карного розшуку та слідчого управління спільно з працівниками управління Служби безпеки України в Запорізькій області придбали у зловмисників 20 гранат РГД-5 та 20 Ф-1, 7 шт. РПГ-18 та 120 підствольних гранат ВОГ-25. На даний час вже встановлено, що зброя надходила з зони проведення АТО, а саме з Донецької області.

Таким чином, правоохоронці викрили та знешкодили суспільно-небезпечну злочинну групу, яка займалась придбанням, зберіганням, збутом та носінням вогнепальної зброї, боєприпасів та вибухових пристроїв на території Запорізької області.

"Під час продажу вогнепальної зброї та боєприпасів оперативники затримали в порядку ст.208 Кримінально-процесуального кодексу України 34-річного мешканця Розівського району. Також у ході проведення слідчо-оперативних заходів встановлена причетність до незаконного обігу зброї ще 3 осіб", - повідомили у поліції.

Також, правоохоронці провели санкціоновані обшуки в місцях можливого зберігання вогнепальної зброї та боєприпасів. В результаті слідчих дій вилучено:

- запали УЗРГМ 2-2 шт.;

- набої різних калібрів загальної кількістю 1023 шт.;

- 7 магазинів;

- 8 державних автомобільних номерних знаків;

- РПГ-18 – 1шт.

Триває розслідування кримінального провадження, відкритого за ознаками ч.1 ст.263 Кримінального кодексу України.

Як повідомляв УНН, у мешканця прифронтового Торецька правоохоронці вилучили гранату та набої.

Українські Національні Новини

Кримінал та НП