na-zaporizhzhi-roste-rukh-oporu-na-zakhoplenikh-vorogom-teritoriyakh-ova

На Запоріжжі росте рух опору на захоплених ворогом територіях - ОВА

 • 229691 переглядiв

КИЇВ. 3 травня. УНН. У Запорізькій області активно розвивається рух опору на захоплених ворогом територіях. Про це йдеться у ранковому зведенні від Запорізької ОВА, пише УНН.

Цитата

"Російські війська досі на нашій Запорізькій землі, тривають бої на підступах до Гуляйполя та на схід від нього. Ворог зазнає втрат. Окрім того, на тимчасово окупованих територіях Запорізької області в містах та селах активно продовжує розвиватися рух опору. Українські воїни та організовані частини населення Запорізького краю продовжують боротися, аби вигнати окупантів", - вказують у Запорізькій ОВА.

Деталі

Як вказано, минулої доби рятувальники служби з надзвичайних ситуацій локалізували 2 пожежі, причиною яких стали обстріли мирного населення військами російської федерації. В Оріхові внаслідок ворожої атаки горіло підсобне приміщення СТО загальною площею 90 кв. м. та прибудова до будинку на площі 4 кв. м.

Додамо

Ранок у Мелітополі Запорізької області, за повідомленнями, розпочався з потужного вибуху. За інформацією соцмереж, у центрі міста вибухнув замінований скутер.

Українські Національні Новини

Суспільство