na-zaporizhzhi-trivayut-posileni-boyi-ye-zhertvi-ta-poraneni

На Запоріжжі тривають посилені бої: є жертви та поранені

 • 304236 переглядiв

КИЇВ. 5 травня. УНН. У Запорізькій області тривають посилені бої навколо Гуляйполя та по всій лінії зіткнення. Внаслідок ворожих обстрілів є загиблі та поранені. Також пошкоджено цивільну інфраструктуру. Про це інформує Запорізька обласна військова адміністрація, пише УНН.

Деталі

Наразі бої точаться навколо Гуляйполя та по всій лінії зіткнення. На цій ділянці росіяни мають до 13 батальйонних тактичних груп.

У Пологах внаслідок ворожого обстрілу горів одноповерховий житловий будинок. Пожежники загасили вогонь на площі 70 кв.м. Під час обстрілу загинула жінка 1972 р.н., діставши осколкові поранення несумісні з життям.

Водночас піротехніки ДСНС знищили у селі Григорівка у напрямку Новоолександрівки реактивний снаряд "Ураган", а в полях за Новояковлівкою вилучили та знешкодили 31 реактивний снаряд з кумулятивно-осколковими бойовими елементами та 1 артснаряд калібру 152 мм сучасного виробництва.

У селі Різдвянка Новомиколаївської територіальної громади групою розмінування вилучено та знешкоджено артилерійський снаряд калібру 152 мм та 2 одиниці залишків реактивних снарядів "Смерч".

За порушення правил комендантської години затримано та доставлено до підрозділів поліції 25 осіб, серед яких 23 чоловіки та 2 жінки. До регіональних територіальних центрів комплектації та соціальної підтримки передано 14 осіб, яким вручено повістки.

Додамо

Російські окупанти 3 травня обстріляли з важкої артилерії домівки жителів Гуляйполя на Запоріжжі. Відомо про одну жертву та двох травмованих.

Українські Національні Новини

Кримінал та НП