na-zaporizhzhi-ugrupovannya-rosiyan-dodatkovo-posileno-sformovanim-tankovim-batalyonom-t-62-genshtab

На Запоріжжі угруповання росіян додатково посилено сформованим танковим батальйоном Т-62 - Генштаб

 • 114151 переглядiв

КИЇВ. 26 травня. УНН. На Запорізькому напрямку угруповання противника додатково посилено сформованим танковим батальйоном на танках Т-62. Про це йдеться у вечірньому зведенні Генштабу, передає УНН.

Деталі

На Курахівському, Новопавлівському та Запорізькому напрямках активних бойових дій противник не вів, обстрілював позиції наших військ з мінометів, реактивної та ствольної артилерії, вів контрбатарейну боротьбу.

На Південнобузькому напрямку противник активних бойових дій не проводив. Продовжує обстріли наших військ та веде повітряну розвідку з використанням БпЛА. Виявлено проведення інженерними підрозділами окупантів заходів із мінування узбережжя Каховського водосховища.

На Бессарабському напрямку, на території Придністровського регіону Республіки Молдова, знижено рівень терористичної небезпеки. При цьому, особовий склад оперативної групи російських військ в регіоні продовжує несення служби в посиленому режимі.

На тимчасово захоплених територіях України окупаційна влада продовжує заходи адміністративно-поліцейського режиму.

Триває перешкоджання виїзду мирних жителів на територію, підконтрольну українській владі. Крім того, окупанти активізовали трансляцію пропагандистських інформаційних матеріалів через наявні та спеціальні засоби телерадіомовлення.

ЧИТАЙТЕ ТАКОЖ: Ворог стягує “Іскандери” до кордону: у Генштабі не виключають ракетних обстрілів заходу України з білорусі

Українські Національні Новини

Суспільство