na-zaporizhzhi-vikrili-zlovmisnikiv-yaki-demontuvali-trubi-zroshuvalnoyi-sistemi

На Запоріжжі викрили зловмисників, які демонтували труби зрошувальної системи

 • 15860 переглядiв

КИЇВ. 11 травня. УНН. У суботу близько 18 години працівники Якимівського відділення поліції ГУНП в Запорізькій області в полі, поблизу села Мирного, викрили двох осіб, які викопувала труби зрошувальної системи. Про це повідомляє УНН з посиланням на поліцію області.

Речові докази вилучені. За даним фактом відкрито кримінальне провадження. Перевіряється причетність фігурантів до скоєння крадіжок інших водопровідних труб на території Запорізької області.

Підозрювані – мешканці Мелітополя, 1962 і 1982 років народження за допомогою вантажного автомобіля та екскаватору скоювали демонтаж металевої труби зрошувальної системи. З автомобіля МАЗ вилучено більше 20 метрів металевої труби.

Під час проведеного огляду місця біля пункту прийому металобрухту в селищі міського типу Якимівка, слідчі виявили та тимчасово вилучили ще 45 фрагментів труб аналогічного діаметру, екскаватор, газозварювальне обладнання, помпу, транспортні засоби з причепами. Все майно перевіряється на причетність до скоєння даного кримінального правопорушення.

Нагадаємо, злочинна група вкрала у держави труб зрошувальної системи на 2,8 млн грн.

Українські Національні Новини

Кримінал та НП