na-zaporizhzhi-vismokh-pravookhorontsiv-zapidozrili-u-perekhodi-na-bik-okupantiv

На Запоріжжі вісьмох правоохоронців запідозрили у переході на бік окупантів

 • 100052 переглядiв

КИЇВ. 14 травня. УНН. Працівники ДБР заочно повідомили про підозру у державній зраді 8 правоохоронцям з Запорізької області, які вирішили "служити" російсько-окупаційним військам. Про це повідомляється в офіційному Telegram-каналі відомства, передає УНН.

Цитата

"На Запоріжжі ДБР повідомило про підозру вісьмом правоохоронцям, які стали на бік окупантів", - йдеться у повідомленні.

Деталі

Як встановило слідство, один із чоловіків у нагороду за свою співпрацю з рф, очолив створену ворогом у Мелітопольському районі так звану "народну міліцію". Новоспечений "начальник" організовує незаконну діяльність і схилив до співпраці з ворогом інших колишніх співслужбовців, вказали у ДБР.

За зраду та перехід на бік окупантів працівники бюро повідомили про підозру і двом правоохоронцям з Бердянська. Вони також за власним бажанням пішли на службу до каральних органів на тимчасово окупованих територіях, зазначили у ДБР.

Правоохоронці підозрюються у державній зраді, що передбачає покарання у вигляді позбавлення волі на строк 15 років або довічне позбавлення волі, з конфіскацію майна.

Нагадаємо

Колишньому капітану другого рангу військової частини, що дислокувалась в АР Крим, а нині командиру російського фрегата "Адмірал Макаров" оголошено підозру у державній зраді.

Українські Національні Новини

Кримінал та НП

    Популярні

    Новини по темі

    Під Львовом чоловік жорстоко побив сусіда через гучну музику

     • 257395 переглядiв

    У Києві спростували заяви про холерну паличку у воді

     • 162289 переглядiв

    Дітям спростили виїзд за кордон на відпочинок: які нові умови

     • 307633 переглядiв