na-zavtra-moz-planuye-naradu-z-regionami-schodo-zapobigannya-poshirennyu-koronavirusu-v-ukrayini

На завтра МОЗ планує нараду з регіонами щодо запобігання поширенню коронавірусу в Україні

 • 12247 переглядiв

КИЇВ. 4 лютого. УНН. Міністерством охорони здоров’я планується проведення селекторної наради з керівниками департаментів управління охорони здоров’я щодо заходів для недопущення поширення коронавірусу в Україні. Про це заявив на брифінгу щодо поширення коронавірусу у світі в.о. генерального директора Центру громадського здоров’я України Ігор Кузін, передає кореспондент УНН.

"Завтра Міністерством охорони здоров’я планується проведення селекторної наради з керівниками департаментів управління охорони здоров’я, де по кожному пункту з цих планів (план запобігання занесенню і поширенню на територію України нового коронавірусу – ред.) буде зібрана актуальна інформація, і ми зможемо отримати вже підтвердження по виконанню тих чи інших пунктів", - повідомив Кузін.

Нагадаємо, у ЦГЗ підтвердили, що сьогодні був останній рейс з Китаю.

Раніше повідомлялося, що через погане самопочуття до медиків звернулося 12 людей з числа прибулих в Україну з Китаю - ЦГЗ.

Також у вівторок, 4 лютого, повідомлялося, що в Україні наразі не зареєстровано жодного підтвердженого випадку коронавірусу - МОЗ.

Станом на ранок 4 лютого, загальна кількість підтверджених випадків коронавірусу в Китаї становило 20 438, а кількість померлих зараз становить 425 осіб.

Українські Національні Новини

Суспільство