na-zhitomirschini-pid-chas-zbirannya-pshenitsi-zagorivsya-kombayn

На Житомирщині під час збирання пшениці загорівся комбайн

 • 19221 переглядiв

КИЇВ. 25 липня. УНН. У Житомирській області під час збирання пшениці в полі загорівся комбайн. Інцидент стався неподалік від села Симони. Про це інформує УНН із посиланням на прес-центр Держслужби України з надзвичайних ситуацій.

24 липня до Служби порятунку смт Ємільчине надійшло повідомлення про загорання комбайна. На місце події було направлено відділення пожежно-рятувального посту з села Бараші.

Держслужба України з НС повідомляє, що не відразу було помітно палаючий комбайн за стовпом пилу. Працюючі на полі, помітивши, що комбайн горить, намагалися самостійно владнати проблему. Проте, через сильний вітер, вогонь швидко розповсюджувався.

Рятувальникам вдалося ліквідувати пожежу, проте всі горючі частини комбайна знищені вогнем. Наразі причина займання встановлюється фахівцями.

Держслужба України з НС нагадує, що в період жнив необхідно перевіряти справність зернозбиральної техніки, забезпечити своєчасну очистку всіх агрегатів у комбайні та вивіз у поле техніки пристосованої для гасіння пожежи.

УНН повідомляв, що у двох областях горіло понад 30 га зернових полів.

Українські Національні Новини

Кримінал та НП