na-zhitomirschini-rozshukuyut-vikradachiv-lyudini-vvedeno-plan-sirena

На Житомирщині розшукують викрадачів людини: введено план "Сирена"

 • 11736 переглядiв

ЖИТОМИР-КИЇВ. 30 червня. УНН. Оперативний план "Сирена" введено на Житомирщині. Правоохоронці розшукують попередньо трьох чоловіків, які кілька днів тому у Київській області викрали людину. Цю інформацію кореспонденту УНН підтвердили у відділі комунікації ГУНП у Житомирській області.

Бранцем виявився мешканець Житомирщини, який працював у Київській області. Там зловмисники його і викрали та певний час утримували у гаражі на території Житомира. Бранцю вдалося втекти від викрадачів та звернутися до поліції.

Нині правоохоронці Житомирщини розшукують підозрюваних на території області. По всьому регіону діє оперативний план "Сирена".

"План введено в дію за фактом незаконного утримання людини. Нині є інформація про трьох чоловіків, які розшукуються", – проінформували у відділі комунікації ГУНП в області.

Нагадаємо, із зали Миргородського районного суду на Полтавщині втік злочинець. Згодом поліція виявила покинутий транспортний засіб, на якому пересувався засуджений разом із жінкою. Також правоохоронці затримали трьох осіб, які допомогли засудженому втекти. 

Українські Національні Новини

Кримінал та НП