na-zhitomirschini-vzhe-vidnovlyuyut-infrastrukturu-ta-zhitlovi-budinki-oblasti

На Житомирщині вже відновлюють інфраструктуру та житлові будинки області

 • 177632 переглядiв

КИЇВ. 28 травня. УНН. Голова Житомирської ОВА Віталій Бунечко повідомив про відновлення міста Овруч, що на Житомирщині. Відновили вже понад 30 приватних будинків та більш як 100 квартир у багатоповерхівках міста. Про це інформує УНН.

Деталі

Овруч став одним з міст Житомирщини, яке чи не найбільше постраждало від російських бомбардувань. Вщент зруйновані приватні будинки, потрощений ЦНАП, пошкоджені вікна та двері, посічені осколками дахи – все це принесли українцям російські військові на крилах своїх літаків та ракет. Наразі Житомирщина продовжує відновлювати зруйновану та пошкоджену інфраструктуру.

Цитата

"Вже кілька тижнів будівельники ремонтують приватні та багатоквартирні будинки в Овручі, що на півночі Житомирщини. За цей час вдалося замінити вже понад 200 вікон, які були пошкоджені, а деякі взагалі повилітали від вибухових хвиль", - каже голова ОВА.

Підрядники на замовлення Житомирської військової адміністрації відновили вже понад 30 приватних будинків та більш як 100 квартир у багатоповерхівках Овруча. Втім робота триває, адже від російських бомб та ракет постраждало багато будинків та адміністративних приміщень. Віталій Бунечко запевнив, що планують нарощувати темпи виконання робіт.

"Наразі у пошкоджених будинках триває заміна вікон. Наступним етапом буде відновлення дверей та ремонт дахів, які пошкоджені через вибухи", - додав очільник ОВА.

Нагадаємо

6 березня у місті Овруч Житомирської області російські війська зруйновали 30 приватних житлових будинків та інфраструктуру міста.

Українські Національні Новини

Суспільство