na-zvilnenikh-teritoriyakh-vidnovlyuyut-robotu-tsentri-komplektuvannya-zsu

На звільнених територіях відновлюють роботу центри комплектування - ЗСУ

 • 112394 переглядiв

КИЇВ. 2 травня. УНН. На звільнених від окупантів територіях відновлюють роботу територіальні центри комплектування. Про це повідомив начальник управління персоналу штабу Командування Сухопутних військ Збройних Сил України Роман Горбач під час брифінгу, передає кореспондент УНН.

Цитата

«Всі центри були планово евакуйовані разом з усіма документами. Територіальні центри комплектування знову починають свою роботу на звільнених територіях», - сказав Горбач.

Деталі

За його словами, жоден територіальний центр комплектування не був окупований і не перейшов на сторону противника.

Горбач також зазначив, що мобілізація, яку проводить ворог на окупованій території – незаконна. «І якщо такі люди потрапляють у полон, то з ними вже працюють правоохоронні органи, а не ЗСУ», - повідомив Горбач.

Водночас він наголосив, що наразі немає підтверджених фактів, що росія проводить приховану мобілізацію у себе в країні. «Пліток про приховану мобілізацію в росії багато, але при нинішньому розвитку технологій і роботі нашої розвідки вже про це б знали. Знову таки, якщо зміниться оперативна обстановка, ворог також може змінити свої дії», - підкреслив він.

Доповнення

Горбач раніше заявляв, що вважає, що мобілізацію буде продовжено після 24 травня.

Наразі вона проводиться з меншими темпами, бо на початку лютого було повністю укомплектовано сили оборони.

Українські Національні Новини

Суспільство