nabu-sogodni-zbirayetsya-dopitati-o-onischenka-cherez-videozvyazok

НАБУ сьогодні збирається допитати О.Онищенка через відеозв’язок

 • 9694 переглядiв

КИЇВ. 22 грудня. УНН. Народного депутата Олександра Онищенка у четвер допитає НАБУ, нардеп обіцяє передати всі докази корупції вищого керівництва держави. Про це він повідомив під час скайп-конференції напередодні, передає УНН.

"Доказів у мене достатньо. Бо неодноразово у мене були опубліковані документи, ті ж СМС з повідомленнями, які оточення Президента мені передавало для фінансування різноманітних партій, або на ті ж відкати. Тому якщо правоохоронні органи будуть зацікавлені в розслідуванні, то будь-ласка, я готовий з ними це завтра обговорити. В нас завтра о 12 годині конференція по скайпу і всі можливі докази, що я маю, я готовий передати. Вони погодились завтра зі мною провести скайп-конференцію", - сказав він.

Як повідомляв УНН, 15 грудня НАБУ направило стороні захисту нардепа-втікача О.Онищенка запит на проведення допиту підозрюваного у режимі відеоконференції.

Раніше заступник Генерального прокурора України – керівник Спеціалізованої антикорупційної прокуратури Назар Холодницький наголосив, що якщо народний депутат України Олександр Онищенко не надасть протягом 10 днів доказів стосовно його заяв про політичну корупцію, то доведеться закривати провадження.

Українські Національні Новини

Політика