nabu-virishuyetsya-pitannya-schodo-povidomlennya-pro-pidozru-trom-zatrimanim-u-spravi-ryukzakiv-avakova

НАБУ: вирішується питання щодо повідомлення про підозру трьом затриманим у "справі рюкзаків Авакова"

 • 11140 переглядiв

КИЇВ. 31 жовтня. УНН. На даний час вирішується питання про повідомлення про підозру трьом затриманим у "справі рюкзаків Авакова". Про це сказала журналістам речник НАБУ Світлана Оліфіра, передає кореспондент УНН.

Наразі слідчі дії тривають. Досудове розслідування триває. Вирішується питання про повідомлення затриманим особам про підозру і обрання запобіжного заходу. Щойно ці дії матимуть місце, ми обов’язково проінформуємо", - сказала вона.

С.Оліфіра нагадала, троє фігурантів справи затримані у порядку 208 КПК. І з моменту затримання, упродовж 24 годин, має бути повідомлено їх про підозру, і упродовж 72 годин з моменту затримання вирішується питання про обрання запобіжного заходу.

Відзначимо, в ЗМІ з'явилася інформація, що нібито НАБУ прийшло з обшуками до сина глави МВС України Арсена Авакова. Пізніше НАБУ підтвердило обшуки у справі "рюкзаків Авакова".

Потім в НАБУ повідомили, що затримали колишнього заступника міністра внутрішніх справ України Сергія Чеботаря і ще двох фігурантів кримінального провадження щодо розтрати понад 14 млн грн МВС при закупівлі рюкзаків.

Українські Національні Новини

Кримінал та НП