nad-odeskim-plyazhem-zyavitsya-visotka

Над одеським пляжем з'явиться висотка

 • 11732 переглядiв

КИЇВ. 23 вересня. УНН. Територію над одеським пляжем "Дельфін" загальною площею 0,4 га очікує забудова. Дозвіл на будівництво два тижні тому видала компанії "Одесаінвестбуд" Державна архітектурно-будівельна інспекція України, передає УНН.

Деталі

Будуть забудовані дві ділянки - колишня рятувальна станція і аеросолярій. За даними ЗМІ, на місці рятувальної станції площею 363 квадратних метри з'явиться готель, а замість аеросолярію - ресторан.

Обидва об'єкти пішли в приватні руки в 2010 році (тоді мерією керував Едуард Гурвіц). У 2018 вони були придбані фірмою "Одесаінвестбуд". У 2019 році Одеська міська рада передала фірмі в оренду ділянки землі під об'єктами.

"Одесаінвестбуд", до речі, закінчує зводити по сусідству - на території колишнього санаторію "Магнолія" - комплекс з чотирьох висоток ЖК Kandinsky Odessa Residence. Даним об'єктом, як відомо, зайнялися правоохоронні органи, так як житлові приміщення будуються під виглядом курортно-оздоровчого комплексу. За різними даними, за компанією "Одесаінвестбуд" стоїть Андрій Вавриш.

Українські Національні Новини

УНН-Одеса