nadal-zalishivsya-drugim-tenisistom-svitu-pislya-rekordnoyi-peremogi-na-roland-garros

Надаль залишився другим тенісистом світу після рекордної перемоги на Roland Garros

 • 9431 переглядiв

КИЇВ. 10 червня. УНН. 33-річний іспанський тенісист Рафаель Надаль залишився другим тенісистом світу після рекордної перемоги на відкритому чемпіонаті Франції, головному тенісному змаганні на ґрунтовому покритті. Про це повідомляє УНН з посиланням на "Радіо Свобода".

Першим у оприлюдненому 10 червня рейтингу Асоціації тенісистів-професіоналів, як і раніше, є 32-річний серб Новак Джокович, попри поразку в драматичному п’ятисетовому півфіналі від австрійця Домініка Тіма, четвертої ракетки планети.

Для перемоги в головному матчі Roland Garros над виснаженим після півфіналу Тімом Надалю знадобилося чотири сети: 6:3, 5:7, 6:1, 6:1. Ця перемога стала для іспанця 12-ю в кар’єрі на відкритому чемпіонаті Франції – дотепер жодному тенісистові планети не вдавалося вигравати один і той же турнір серії Grand Slam понад 11 разів.

У півфіналі Надаль не залишив шансів іншому видатному тенісистові сучасності, 37-річному швейцарцеві Роджеру Федереру – 6:3, 6:4, 6:2. Федерер у рейтингу Асоціації тенісистів-професіоналів залишився на третій позиції.

Українські Національні Новини

Спорт

    Популярні

    Новини по темі

    Світові ціни на нафту зросли

     • 12707 переглядiв

    У Лівії в результаті боїв загинуло понад 650 осіб

     • 8631 переглядiв

    США закликали владу Молдови до стриманості і діалогу

     • 17729 переглядiв

    На сьогодні встановлено ціну на банківські метали

     • 16275 переглядiв