nadano-otsinku-diyam-subyektiv-ukrayinskoyi-vladi-pid-chas-karantinu

Надано оцінку діям суб’єктів української влади під час карантину

 • 13161 переглядiв

КИЇВ. 21 травня. УНН. Під час карантинних обмежень найбільш позитивну оцінку отримали дії місцевої влади, найбільш негативну - діяльність Міністерства охорони здоров’я за час керівництва ним Іллі Ємця. Про це свідчать результати опитування журналістів та експертів у регіонах "Перший рік Президента Володимира Зеленського" фонду "Демократичні ініціативи" імені Ілька Кучеріва, передає кореспондент УНН.

"Під час карантинних обмежень регіональні журналісти найбільш позитивно оцінюють дії місцевої влади у своєму місті. Підтримка дій Кабміну, обласних державних адміністрацій та Президента є відносно невисокою. Найбільше негативних оцінок було надано діяльності Міністерства охорони здоров’я за час керівництва ним Іллі Ємця", - йдеться в звіті за результатами опитування.

Так, діяльність МОЗ під керівництвом Ємця повністю неефективною вважає 51,9% респондентів.

Дії фракції партії "Слуга народу" оцінили як "повністю неефективні" 27,3% респондентів та 41,6% - як "переважно неефективні".

Міністерство внутрішніх справ під керівництвом Арсена Авакова "повністю неефективним" назвали 29,9% опитаних і "переважно неефективним" - 42,9% опитаних.

Щодо дій Президента Володимира Зеленського, їх вважають "повністю неефективною" 33,8% опитаних і "переважно неефективною" 36,4%.

Опитування регіональних журналістів та експертів "Перший рік Президента Зеленського" проведено Фондом з 8 по 15 травня 2020 року. Всього було опитано 77 журналістів, політичних експертів та громадських активістів із різних регіонів України.

Нагадаємо, за результатами опитування, лише третина громадських організацій вважає, що під час пандемії успішно проявили себе і стали більш відомими у суспільстві.

Українські Національні Новини

Політика