naftogaz-ogoloshuye-tender-na-poslugi-z-provedennya-rozsliduvan

Нафтогаз оголошує тендер на послуги з проведення розслідувань

 • 10933 переглядiв

КИЇВ. 22 жовтня. УНН. НАК "Нафтогаз України" оголошує тендер на закупівлю послуг з проведення незалежних фінансових та антикорупційних розслідувань. Про це повідомляє департамент з комунікацій компанії, передає УНН.

"З метою виявлення та знешкодження неправомірних дій, в тому числі і запобігання економічному шахрайству, НАК "Нафтогаз України" оголошує відкриті торги на закупівлю послуг з проведення незалежних фінансових та антикорупційних розслідувань (Forensic)", - йдеться в повідомленні.

У компанії зазначили, що послуги, які мають бути надані підрядником до 31 грудня 2022 року, включатимуть розслідування щодо: підозрілих операцій, фальсифікації фінансової звітності, порушень нормативно-правової бази, хабарництва та корупції, неналежних бізнес-відносин, незаконного привласнення активів і конфлікту інтересів.

"Початок співробітництва з провідними компаніями світу у сфері боротьби з корупцією та хабарництвом є черговим кроком в реалізації стратегії нульової толерантності до корупції, яку реалізує Група Нафтогаз. Очікується, що залучення міжнародних експертів сприятиме побудові ефективної внутрішньої системи протидії корупції та удосконаленню бізнес-процесів у Групі Нафтогаз. Очікувана вартість закупівлі послуг складає до 65 млн грн", - повідомили в "Нафтогазі".

Крім того, зазначається, що виконавець має підтвердити відсутній конфлікт інтересів, який впливає або може вплинути на об'єктивність або неупередженість прийняття рішень, внаслідок надання аналогічних послуг виконавцем або його партнерами, та/або його афілійованими особами будь-яким юридичним чи фізичним особам.

Кінцевий строк подання тендерних пропозицій – до 15:00, 22 листопада 2019 року.

Як повідомляв УНН, НКРЕКП планує змінити ліцумови закупівлі газу через ProZorro.

Українські Національні Новини

Економіка