nahorodu-v-nominatsii-lidery-haluzi-otrymala-kompaniia-ab-inbev-efes-ukraine-v-khodi-business-wisdom-summit-2024

Нагороду в номінації "Лідери галузі" отримала компанія AB InBev Efes Ukraine в ході Business Wisdom Summit 2024

 • 51213 переглядiв

Нагороду в номінації "Лідери галузі" отримала компанія AB InBev Efes Ukraine в ході Business Wisdom Summit 2024.

10 квітня у готелі "Інтерконтиненталь" відбувся Business Wisdom Summit – найкрупніший бізнес-івент року, який збирає провідних управлінців вітчизняних та зарубіжних компаній з метою обміну досвідом, а також відзначення кращих бізнес-кейсів.

Цього року головною ідеєю заходу стали стратегії збереження та розвитку бізнесу в умовах воєнного стану. Аудиторією заходу традиційно виступають власники та топ-менеджери малого, середнього та крупного бізнесів, яких об’єднують спільні ризики, виклики та завдання з відновлення і стабілізації бізнес-процесів в умовах тотальної невизначеності.

Під час івенту учасники обмінювалися досвідом подолання поточних бізнес-викликів та кейсами адаптації до сучасної ситуації в країні.

Понад 35 найефективніших управлінців, топ-менеджерів та лідерів своїх напрямків отримали нагороди у різних номінаціях за визнання своїх досягнень у процесі розбудови бізнесу.

Компанія AB InBev Efes Ukraine отримала нагороду в номінації "Лідери галузі" за внесок у розвиток українського ринку пива, неординарні рішення та підтримку співробітників компанії у важкі часи.

Як зазначив СЕО компанії Дмитро Шпаков стосовно найбільш непростого рішення, ухваленого в умовах невизначеності, "найскладніше було ухвалити рішення про відновлення броварень, вони зазнали сильних пошкоджень і потребували значних інвестицій. Але ми звикли працювати в умовах постійних викликів, і навіть не використовуючи потужності Харкова, де робота броварні поки призупинена через безпекові ризики, у нас є тенденції до відновлення наших позицій за рахунок розширення виробництва на інших броварнях, активного застосування інновацій, потужного людського ресурсу. Значить, рішення були правильними".

Популярні

Новини по темі

росіяни вночі вдарили авіабомбами "УМПБ Д-30 СМ" по Донеччині

 • 100026 переглядiв

Парламент Британії схвалив висилку мігрантів до Руанди

 • 27483 переглядiв