nam-dovedetsya-spivisnuvati-z-rosiyanami-borrel-pidtrimav-makrona-ne-prinizhuvati-rosiyu

Нам доведеться співіснувати з росіянами: Боррель підтримав Макрона "не принижувати росію"

 • 296528 переглядiв

КИЇВ. 13 червня. УНН. Верховний представник Європейського Союзу з питань закордонних справ і політики безпеки Жозеп Боррель у інтервʼю офіційному журналу ЄС заявив, що Європі все одно доведеться спробувати співіснувати з росіянами на цьому континенті. Про це повідомляє УНН.

Деталі

Жозеп Боррель прокоментував заклик президента Франції Еммануеля Макрона "не принижувати росію" і заявив, що ЄС все одно доведеться спробувати співіснувати з росіянами на цьому континенті.

Цитата

"Це вираз, який перекладає реальність: росія продовжить існувати після мирних переговорів, і необхідно буде чітко визначити спосіб, у який ми маємо намір з нею співіснувати. Це співіснування буде дуже складним після того, що росія зробила в Україні. Але нам все одно доведеться спробувати співіснувати з росіянами на цьому континенті", – сказав представник Європейського Союзу з питань закордонних справ і політики безпеки.

Нагадаємо

Президент Польщі Анджей Дуда розкритикував канцлера Німеччини Олафа Шольца та президента Франції Еммануеля Макрона за їхню позицію щодо російського диктатора володимира путіна. Він вражений, що лідери країн продовжують вести з ним телефонні перемовини, коли війна рф проти України триває.

Українські Національні Новини

Новини Світу