namagayutsya-stvoriti-khibni-tsili-yerin-pro-vikoristannya-okupantami-naduvnikh-tankiv

“Намагаються створити хибні цілі” – Єрін про використання окупантами надувних танків

 • 1071468 переглядiв

КИЇВ. 28 січня. УНН. На Запорізькому напрямку окупанти використовуються надувні танки – так звані хибні цілі, аби ввести в оману Сили оборони щодо кількості техніки та створити ілюзію наступу. Про це в ефірі телемарафону розповів керівник об’єднаного пресцентру Сил оборони Таврійського напрямку Євген Єрін, передає УНН.

Цитата

«Таким чином вони намагаються створити хибні цілі, щоб замість ураження справжніх бойових позицій, ми наносили удари по хибним позиціям. Тому що вартість одного танку і однієї ракети не співставні. Ще одна мета – створення ілюзії посилення окремого напрямку, неправдиві дані про кількість озброєння та військової техніки. Ці заходи могли б противнику дозволити ввести нас в оману щодо їхніх дій. Але підрозділи, які призначені для проведення таких заходів, були завчасно виявлені і ми були готові, що будуть саме такі дії», – повідомив Єрін.

Нагадаємо

У Запорізькій області окупанти продовжують утримувати зайняті рубежі та обстрілюють позиції українських військових з артилерії та танків. Триває і атака на цивільну інфраструктуру, пошкоджено 18 будинків.

Українські Національні Новини

Війна