napad-na-biytsya-ato-u-kiyevi-23-richnomu-rosiyaninu-povidomili-pro-pidozru

Напад на бійця АТО у Києві: 23-річному росіянину повідомили про підозру

 • 11422 переглядiв

КИЇВ. 7 травня. УНН. Київською місцевою прокуратурою № 7 повідомлено про підозру 23-річному росіянину, який у групі з іншими зловмисниками вчинив напад на учасника АТО у Києві на Подолі 2 травня 2018 року, передає УНН із посиланням на прес-службу столичної прокуратури.

За інформацією прокуратури, встановлено, що зловмисник перетнув кордон у бік Польщі. У зв’язку із цим фігуранту заочно повідомлено про підозру за ч. 4 ст. 296 КК України (хуліганство, вчинене групою осіб із застосуванням предмета, спеціально пристосованого та заздалегідь заготовленого для нанесення тілесних ушкоджень) та ч. 2 ст. 187 КК України (розбій, вчинений за попередньою змовою групою осіб).

Крім того, як повідомили у прес-службі, підготовлено клопотання про дозвіл на його затримання з метою приводу до суду для обрання запобіжного заходу у вигляді тримання під вартою.

Слідчі дії тривають, встановлюються інші учасники злочинної групи.

Як повідомлялося раніше, співучасницю цього злочину правоохоронці затримали 6 травня у Харкові. На даний час Київською місцевою прокуратурою № 7 затриманій повідомлено про підозру за ч. 4 ст. 296 КК України.

Вирішується питання про обрання їй запобіжного заходу.

Нагадаємо, у Києві напали на учасника АТО, поліція відкрила провадження за цим фактом.

Українські Національні Новини

Суспільство