napad-na-inkasatoriv-v-odesi-politsiya-pokazala-video

Напад на інкасаторів в Одесі: поліція показала відео

 • 11144 переглядiв

КИЇВ. 21 вересня. УНН. З'явився відеозапис із камери, на якому зафіксований напад на працівників фірми з обслуговування терміналів в Одесі. Його опублікував перший заступник голови Національної поліції В'ячеслав Аброськін на своїй сторінці у Facebook, передає УНН.

Так, на відео видно, що до інкасаторів підбігають кілька людей. Один із них відкрив стрілянину. Тим часом інші обікрали автомобіль.

"Сьогодні о п’ятій ранку в Одесі на вулиці невідомі з використанням невстановленої зброї скоїли напад на осіб, які інкасували платіжний термінал для поповнення мобільних рахунків. Потерпілі отримали поранення, після чого злочинці відібрали в них сумку з грошима та зникли. На теперішній час завдяки оперативній поінформованості оперативників Одещини вже по гарячих слідах затримані п'ять підозрюваних причетних до організації та саме нападу на потерпілих", - написав Аброськін.

Як повідомляв УНН, в Одесі невідомі з травматичною зброєю скоїли напад на автомобіль з працівниками компанії з обслуговування терміналів поповнення мобільного зв’язку. Злочинці викрали 200 тисяч гривень та втекли. У результаті нападу двоє інкасаторів отримали поранення. 

Для затримання зловмисників ввели оперативні плани "Сирена" та "Грім". Для їх пошуку провели масштабну спецоперацію. Зокрема, територія перебування зловмисників була оточена, а в повітрі працювали квадрокоптери, які проводили аеророзвідку. У результаті поліція затримала підозрюваних у скоєнні злочину.

Українські Національні Новини

Кримінал та НП