napad-na-ofitsera-u-kharkovi-politsiya-ne-znaye-imya-zamovnika

Напад на офіцера у Харкові: поліція не знає імені замовника

 • 16835 переглядiв

КИЇВ. 16 січня. УНН. Поліція поки не має інформації стосовно замовника нападу на офіцера Департаменту карного розшуку Нацполіції, який стався напередодні у Харкові. Про це у коментарі кореспонденту УНН повідомили у відділі комунікацій поліції Харківської області.

Відповідаючи на запитання про те, чи відомо ім’я замовника нападу на офіцера, у поліції зазначили: "У нас поки що немає такої інформації".

Раніше перший заступник голови Національної поліції України – начальник кримінальної поліції В’ячеслав Аброськін зазначив на своїй сторінці у Facebook, що ім’я замовника нападу відоме.

"По цьому факту можу сказати, що ім’я замовника цього злочину відоме, він обов’язкове понесе суворе покарання. Для кримінальної поліції кордонів не має", - написав Аброськін у Facebook.

Зазначимо, що під час розмови з кореспондентом УНН у поліції декілька разів повторили, що такої інформації вони не мають.

Нагадаємо, сьогодні вранці в Харкові з використанням зброї двоє невідомих в масках скоїли напад на офіцера Департаменту карного розшуку Національної поліції України. 

Як вдалося встановити, коли потерпілий виходив з під’їзду, до нього підійшли двоє невідомих. Нападники вдарили чоловіка та зробили декілька пострілів із невстановленої зброї в голову, після чого негайно зникли з місця події на автомобілі темного кольору. Попередньо, потерпілий потрапив до лікарні із пораненнями голови та шиї

Як повідомляв УНН, за фактом стрілянини в офіцера Департаменту карного розшуку Нацполіції відкрили кримінальне провадження.

Українські Національні Новини

Кримінал та НП