napad-na-politseyskikh-u-kamyanskomu-zlochinets-perebuvav-na-obliku-u-psikhiatra

Напад на поліцейських у Кам’янському: злочинець перебував на обліку у психіатра

 • 16084 переглядiв

КИЇВ. 12 квітня. УНН. Чоловік, якого поліцейські у Кам’янському зупинили з застосуванням табельної зброї, раніше перебував на обліку у психіатричній лікарні. Про це УНН повідомили правоохоронці.

Один з поліцейських, які проводили затримання, змушений був застосувати вогнепальну зброю після того, як нападник (чоловік 1979 року народження) спочатку накинувся на правоохоронців з ножем, а після того, як вони вибили ніж з його рук – взявся за молоток.

В результаті дій нападника двоє правоохоронці отримали різані рани кінцівок, а ще двом правоохоронцям чоловік молотком спричинив відкриті черепно-мозкові травми, з якими їх було госпіталізовано.

Перед нападом на правоохоронців, чоловік розвідним ключем побив сусідів – жінка та чоловік отримали відкриті черепно-мозкові травми та переломи кісток обличчя. Після нападу зловмисник зачинився у своєму помешканні. Коли до квартири прибули правоохоронці та матір нападника, то він відчинив двері та одразу напав на правоохоронців з ножем.

Наразі чоловіка затримано, розпочато досудове розслідування за ст. 121 (умисне тяжке тілесне ушкодження) та ст. 348 КК України (посягання на життя правоохоронця).

Як повідомляв УНН, на Буковині скоєно розбійний напад на подружжя пенсіонерів

Українські Національні Новини

Кримінал та НП