napad-na-veterana-oos-u-kiyevi-zlovmisniku-povidomili-pro-pidozru

Напад на ветерана ООС у Києві: зловмиснику повідомили про підозру

 • 12024 переглядiв

КИЇВ. 15 жовтня. УНН. У столиці повідомили про підозру чоловіку, який наніс ножові поранення волонтеру, учаснику ООС, який займався агітаційною діяльністю. Скоро до суду скерують клопотання про обрання йому запобіжного заходу. Про це повідомляє УНН із посиланням на пресслужбу Київської міської прокуратури.

"За погодження Київської місцевої прокуратури №9 чоловіку, який 14 жовтня 2020 року наніс численні ножові поранення волонтеру, повідомлено про підозру у закінченому замаху на умисне вбивство (ч.2 ст.15, ч.1 ст.115 ККУ)", - йдеться у повідомленні.

Встановлено, що у підозрюваного виникла словесна перепалка із волонтером, який на вулиці роздавав газети. Чоловік дістав ніж та почав наносити волонтеру удари у різні частини тіла.

"В результаті нападу потерпілий отримав численні ножові поранення, у тому числі в область шиї та грудної клітини, та був госпіталізований у тяжкому стані.

Нападника затримали на місці події у порядку ст. 208 КПК України. Найближчим часом до Солом’янського районного суду міста Києва буде скеровано клопотання про обрання підозрюваному запобіжного заходу у вигляді тримання під вартою", - йдеться у повідомленні.

Як повідомляв УНН раніше, затриманому за напад на ветерана ООС у Києві готують підозру у замаху на вбивство.

Раніше повідомлялося, що у столиці напали з ножем на ветерана ООС, він у реанімації.

Українські Національні Новини

Кримінал та НП