napad-z-nozhem-i-travmatom-na-politseyskogo-u-mikolayevi-zatrimanomu-vruchili-pidozru

Напад з ножем і травматом на поліцейського у Миколаєві: затриманому вручили підозру

 • 14221 переглядiв

КИЇВ. 18 жовтня. УНН. У Миколаєві правоохоронці вручили підозру чоловікові у замаху на вбивство поліцейського - під час раптово виниклого конфлікту незнайомець вистрелив у правоохоронця та завдав кілька ударів ножем. Про це УНН повідомили у Департаменті внутрішньої безпеки Національної поліції України.

Деталі

Під час перевірки з'ясувалося, що близько 22:00 молодший інспектор УПО, який перебував поза службою, та його знайомий йшли до одного з магазинів Миколаєва. На перетині вулиць вони зіткнулися з двома невідомими особами, з якими зав’язався словесний конфлікт, що переріс у бійку.

"Під час інциденту один з чоловіків дістав пістолет та вистрелив у поліцейського, а потім завдав йому ще кілька ножових ударів по тулубу", - повідомили у поліції.

Що з пораненим поліцейським

Пораненого правоохоронця було госпіталізовано до хірургічного відділення з діагнозом: ножове поранення спини, проникаюче ножове поранення живота з пошкодженням селезінки та вогнепальне поранення живота від застосування травматичної зброї.

"Поліцейського прооперовано, його стан наразі тяжкий", - розповіли у відомстві.

Після нападу правоохоронці опрацювали відео з камер спостереження та опитали свідків події.

Підозрюваний в ІТТ

Зловмисника, який наніс тілесні ушкодження поліцейському, затримано за місцем мешкання. Нападником виявився 40-річний місцевий житель, раніше судимий за вбивство, розбій та грабіж. Під час обшуку правоохоронці знайшли знаряддя злочину.

"Затриманому в порядку ст. 208 Кримінального процесуального кодексу України слідчі поліції оголосили про підозру за ч. 2 ст. 15 (Замах), ч. 1 ст. 115 (Умисне вбивство) (Кримінального кодексу України - ред.)", - вказали у поліції.

Чоловіка поміщено до ізолятора тимчасового тримання. За вчинене йому може загрожувати позбавлення волі на строк до 15 років.

Українські Національні Новини

Кримінал та НП

    Популярні

    Новини по темі

    Грузія та США підпишуть угоду про партнерство у сфері оборони

     • 18903 переглядiв