napadnik-a-kravets-nastupniy-sezon-provede-u-skladi-dinamo

Нападник А.Кравець наступний сезон проведе у складі "Динамо"

 • 11684 переглядiв

КИЇВ. 3 червня. УНН. Президент київського "Динамо" Ігор Суркіс під час відкриття нового тренувального поля на базі ДЮФШ "Динамо" на Нивках розповів про подальші перспективи гравця збірної України Артема Кравця, інформує УНН з посиланням на сайт "біло-синіх".

"Кравець повернувся. Я з ним позавчора розмовляв, він залишається в "Динамо". Більше жодних оренд! Я вважаю, це футболіст, який нам може допомогти. Хоча, звичайно, якщо будуть пропозиції про повноцінне придбання, будемо розглядати", - заявив І.Суркіс.

Також президент очікує і прибуття до стану киян бразильського форварда Жуніора Мораеса, котрий наразі за контрактом оренди виступає в Китаї: "у нього (Мораеса – ред.) оренда закінчується 1 липня. Ми його чекаємо на зборі, якщо до цього часу китайський клуб не забажає його викупити, а така опція є".

Окрім того, після проведеного сезону за кордоном марокканець Юнес Беланда та конголезець Дьємерсі Мбокані мають повернутися до лав "Динамо". Президент підкреслив, що наразі "Динамо" не має жодної пропозиції стосовно даних гравців від інших клубів.

Додамо, що А.Кравець сезон 2016/17 років провів в іспанській "Гранаді" та відіграв у сумі 26 матчів, забив 5 голів і віддав 2 результативні передачі.

Українські Національні Новини

Спорт