napadnykiv-na-politseiskykh-zatrymaly-v-odeskii-oblasti-mvs

Нападників на поліцейських затримали в Одеській області - МВС

 • 59907 переглядiв

Двох військовослужбовців, батька і сина віком 52 і 26 років, які у Вінницькій області вбили одного поліцейського та поарнили іншого, затримали в Одеській області.

Вбивці поліцейського, яких сьогодні затримали, переховувались на території Одеської області. Про це повідомило МВС, передає УНН.

Деталі

Повідомляється, що завдяки координації різних служб оперативники вставили місцеперебування фігурантів справи про вбивство поліцейського у Вінницькій області. Як виявилося, вони переховувались на території Одеської області. Зловмисники затримані за силової підтримки спецпідрозділу КОРД.

Уточнюється, що нападники — двоє військових, батько та син, 52 та 26 років, уродженці Вінницької області.

Поліцейський, який загинув при виконанні обовʼязків, захищаючи напарника, на якого напали першим, встиг здійснити постріли та поранити зловмисників

- додали в МВС.

За фактом нападу слідчі розпочато кримінальне провадження за ст. 348 Кримінального кодексу України - Вбивство або замах на вбивство працівника правоохоронного органу у зв'язку з виконанням цим працівником службових обов'язків. Санкція статті передбачає до довічного позбавлення волі. Обставини події та мотиви скоєного злочину встановлюються.

Нагадаємо

20 квітня, близько 02:00 у Вінницькій області двоє чоловіків відкрили вогонь по поліцейських, які зупинили їх для перевірки під час комендантської години. 20-річний інспектор сектору реагування патрульної поліції відділу поліції №1 (Бершадь) Гайсинського райуправління Максим Зарецький загинув, інший дістав поранення та був госпіталізовний у стані середньої важкості.

20.04.24, 10:45 • [views_0]