naperedodni-rizdva-vidbulosya-pershe-sonyachne-zatemnennya-u-rotsi

Напередодні Різдва відбулося перше сонячне затемнення у році

 • 16506 переглядiв

КИЇВ. 6 січня. УНН. Сьогодні відбулося перше затемнення у 2019 році о 5:28 за київським часом. Спостерігати за природнім явищем мали змогу жителі північно-східної Азії: Японія, Північна і Південна Кореї і схід Китаю, у північній частині Тихого океану і крайнього південного заходу Аляски, Далекого Сходу Росії, окрім північних і північно-західних районів, а також сходу Монголії, передає УНН.

У цей день важливо людям з підвищеною емоційністю втриматися від імпульсивних вчинків, тому краще вмикати холодний розум і діяти продумано. Сонячне затемнення буде сприятливим для відмови від шкідливих звичок. Варто навести лад в квартирі, позбутися зайвого мотлоху, навчитися прощати і самому не забути попросити вибачення, проявляти турботу та щедрість до оточуючих, не рекомендується в цей період одружуватися або розлучатися. Також, сонячне затемнення це чудовий період для продумання планів, цілей на майбутнє і накопичення сил для їх реалізації.

Сонячне затемнення відбувається, коли Місяць розміщується між Сонцем і Землею і тим самим затьмарює сонячне світло. Щороку ми можемо спостерігати за 2-5 сонячними затемненнями. Найдовше затемнення Сонця 21 століття відбулося 22 липня 2009 і тривало 6 хв 39 с.

Також 6 січня відбувся молодик о 3 годині 29 хвилин за київським часом. Він пройде під знаком Козерога. Збіг молодика із сонячним затемненням призведе до сильного психоемоційного та енергетичного сплеску і може спровокувати серйозні зміни в житті людей.

Нагадаємо, за словами психолога Олени Осипенко , періоди затемнень можна використовувати для того, щоб планувати важливі справи на цілий рік. При цьому вона додала, що важливо під час такого планування прописувати не лише матеріальні плани, а й духовні завдання.

Українські Національні Новини

Новини Світу