nardep-denisenko-kunitskiy-namagayetsya-povernuti-reyestratsiyu-v-tsvk-na-pidstavi-izrayilskogo-pasporta

Нардеп Денисенко: Куницький намагається повернути реєстрацію в ЦВК на підставі ізраїльського паспорта

 • 15431 переглядiв

КИЇВ. 13 липня. УНН. Олександр Куницький, якого Центральна виборча комісія зняла з парламентських виборів через тривалу відсутність в Україні, намагається відновитися як кандидат в народні депутати від партії "Слуга народу" через судовий позов. Про це повідомляє УНН з посиланням на сторінку в Facebook народного депутата Андрія Денисенка.

За словами Денисенка, Куницький спробує обдурити суддів, використовуючи свій ізраїльський паспорт.

Як відомо, 11 липня ЦВК скасувала реєстрацію Куницького на тій підставі, що він не проживав в Україні безперервно протягом п'яти років перед виборами, як цього вимагає законодавство. Куницький заявляв, що знаходився в тривалому відрядженні від компанії "1 + 1 Продакшн".

Денисенко опублікував скріни документів про відрядження і заявив, що вони підроблені. Народний депутат також до свого посту додав скан позову Куницького і фотокопії його ізраїльського паспорта.

"Спочатку доводив і він, і представник" Слуги народу ", що його відсутність 264 дня в Україні аргументується виключно службовими відрядженнями. Тепер не тільки визнає, що має подвійне громадянство, але і стверджує, що проживав на території України на підставі ізраїльського паспорта 159 днів. Брехня стала тотальною, і його перша частина суперечить другій", - написав Денисенко.

Він нагадав, що Куницький заперечував наявність ізраїльського громадянства.

"Людина присягала на вірність іншій країні, а потім легко нібито відмовилася від цього громадянства. Потім відсиджувалася за кордоном, щоб не бути покликаною в українську армію, коли йшла активна фаза війни. А потім по кілька разів на місяць їдить до держави-агресора", - заявив Денисенко.

Нагадаємо, на окрузі у Харкові балотувався блогер з Дніпра Куницький з громадянством Ізраїлю.

Українські Національні Новини

Політика