nardep-kucherenko-podav-zayavu-na-slugu-narodu-za-mat-i-zlamani-okulyari

Нардеп Кучеренко подав заяву на "слугу народу" за мат і зламані окуляри

 • 18399 переглядiв

КИЇВ. 8 лютого. УНН. Народний депутат України від "Батьківщини" Олексій Кучеренко подав заяву в поліцію на нардепа зі "Слуги народу" Максима Ткаченка, який напередодні обматюкав його у Верховній Раді. Про це Кучеренко повідомив на своїй сторінці в Facebook.

"Я не кровожерлива і не мстива людина. Я сам був депутатом в 37 і главою ОДА в 39. Я завжди розумів, що таке старші і досвідчені колеги, що таке субординація і що таке людська мораль. Саме тому я подав заяву в поліцію з приводу інциденту з депутатом від "Слуги народу" і його хуліганської поведінки. Аналогічну заяву буде передано до Комітету з Регламенту та депутатської етики", - написав Кучеренко.

Разом з тим він заявив, що готовий пробачити колегу, якщо той публічно принесе йому вибачення з трибуни Верховної Ради за образливі висловлювання та недоречні жарти з приводу віку.

"Якщо з трибуни Верховної Ради депутат Ткаченко вибачиться переді мною особисто і (в моїй особі) всьому поколінню, яке він збирається відправити в утиль або в Трускавець, я відкличу свої заяви. І взагалі забуду про цей інцидент, бо я, врешті-решт - не тато, не мама і не вихователь трускавецької школи молодого депутата, і мені з головою вистачає чим займатися", - написав Кучеренко.

В іншому випадку він планує довести розв'язку ситуації "до логічного кінця". Крім цього, Кучеренко звинуватив "слуг народу" в тому, що вони розбили йому окуляри. За його словами, парламентаріїв дуже образило те, що він назвав їх клоунами.

У свою чергу Максим Ткаченко відмовився приносити вибачення.

Нагадаємо, сутички між парламентаріями сталися на пленарному засіданні 6 лютого, під час якого було розпочато розгляд законопроекту про ринок землі.

Українські Національні Новини

Політика