nardep-melnichuk-khoche-vzyati-na-poruki-savchenko

Нардеп Мельничук хоче взяти на поруки Савченко

 • 10551 переглядiв

КИЇВ. 14 травня. УНН. Народний депутат України Сергій Мельничук заявив, що готовий взяти на поруки народного депутата Надію Савченко. Про це він сьогодні заявив в залі суду, де розглядається клопотання про продовження запобіжного заходу у вигляді арешту для Савченко, передає кореспондент УНН.

"Так, я готовий її взяти на поруки, я свою позицію вже озвучував в парламенті. Я не бачу, щоб з часу обрання запобіжного заходу, слідство просунулося вперед. Щоб з’явився ще якийсь терорист, ще одне, як вони казали, нове відео, нові докази. Все що обіцяв генеральний прокурор з трибуни ВР - цього немає. Жодних зсувів. Наговорили бла-бла-бла, а цьому нема підтверджень. Сидимо говоримо ні про що", - сказав він.

Як повідомляв УНН, Шевченківський райсуд столиці розпочав розгляд клопотання про продовження запобіжного заходу для Савченко.

Під час засідання Надія Савченко відмовилася від усіх своїх адвокатів у зв’язку з тим, що вона не може собі дозволити їх оплачувати, і попросила надати їй безплатного захисника.

Нагадаємо, 23 березня Шевченківський районний суд Києва обрав народному депутату Надії Савченко запобіжний захід у вигляді тримання під вартою до 20 травня.

Верховна Рада позбавила Савченко депутатської недоторканності та надала дозвіл на її затримання й арешт.

У ВР Савченко затримали, зачитавши їй повідомлення, у чому її підозрюють: злочини, передбачені ч.1 ст.109, ч.1 ст.14 ч.2 ст.28 ч.1 ст.109, ч.1 ст.14 ч.2 ст.28 ст.112, ч.1 ст.14 ч.3 ст.258, а також ч.1 ст.258-3 ККУ.

Генпрокурор Луценко раніше заявив, що є незаперечні докази того, що Савченко особисто планувала провести теракт в парламенті.

Українські Національні Новини

Кримінал та НП